Friday, February 15, 2013

myheppi.com

Assalamualaikum

Aku baru je register MyHeppi. Kalau nak tahu MyHeppi ni sama je macam Facebook, boleh add orang, komen2, chit chat, update status, upload gambar. Rasanya social networking ni baru lagi kot.


Facebook terlalu sosial berlainan dengan myheppi menggunakan prinsip 'Islamic Guidelines'. Jadi kita tak boleh upload gambar-gambar yang tidak menutup aurat. Kalau tak, diorang terpaksa delete dan tukar gambar tu dengan "smile" hehee. 


Wanita juga diingatkan supaya tidak upload gambar yang memakai baju berlengan pendek. Lelaki pula tidak boleh upload gambar yang berpakaian seluar pendek dari paras lutut.

Jom register ramai-ramai. Kalau sudi, add me Alya Natasha =)

2 comments:

  1. eh eh bgusnyaa laman web ni.. ni rasa nk beralih ke myheppi.com ni... fb byk sgt fitnah skrg ni

    ReplyDelete
  2. mcm best je. bagus sgt sbb tapis gmbr2 yg tak menutup aurat.

    ReplyDelete